Sony Xperia Reparation 

Express ServiceXperia reparation

Har det hänt något med din Xperia mobil? Vi utför dagligen många Xperia lagningar och kan säkert hjälpa även dig. Titta bara in till oss här på Datorreperation så tar vi oss en titt på just din mobil och ser efter vad vi kan göra för något.

Behövs ett skärmbyte?

Xperia skärmbyte är egentligen inget svårt men det är samtidigt inget du borde testa hemma. Vi använder oss av originaldelar från Xperia mobil och kan snabbt byta ut din skärm. Ett Xperia skärmbyte går oftast på mindre än en timme, du kommer därför snabbt få tillbaka din mobil och kan fortsätta med din vardag.
Det stora problemet med många Smartphones idag är just att skärmen väldigt enkelt går sönder. Om du till exempel råkar tappa den kan det vara kört direkt. Att varje gång skärmen går sönder köpa en ny mobil kommer att bli dyrt. Det är just därför vi istället rekommenderar ett skärmbyte.

Billigt att laga:

Skillnaden i pris mellan att laga och köpa en ny Xperia är stor. En Smartphone är alltid en dyr investering och därför rekommenderar vi alltid att du lagar om det går. Dessutom är det lätt hänt att visa bilder försvinner när du byter till en ny Xperia. Vi kan hjälpa dig att rädda alla dina bilder när vi lagar din mobil. Även om mobilen inte går att laga kan vi i många fall rädda din data och hjälpa dig föra över den till en ny mobil så att du inte förlorar något.

Har du ett problem med din Xperia mobil? Vi hoppas att du inte tvekar utan bara tittar in till oss. Alla våra butiker har drop-in, du behöver alltså inte boka någon tid. Oavsett modell eller problem så kan vi hjälpa dig och det är precis det vi finns till för.


Drop-in eller Ring oss : 08-121 486 99