203138
203141
203141
203140

Laga iPhone Stockholm 

Express Service – Drop-In


 

Vi lagar din iPhone, snabbt, smidigt, och med delar av högsta kvalitet!

Nuförtiden har alla en smartphone, och många väljer iPhone! Din iPhone kan vara en stereo, en kalender, en miniräknare eller en kamera, men ibland behöver den lagas. Så vad gör du, när din iPhone plötsligt går sönder? Om du använder din iPhone i arbetet kanske du inte ens har tid att vänta flera dagar, eller veckor, på en reparation.

När vi på Datorreparation.se lagar din iPhone är det viktigt att du som kund får tillbaka din iPhone så snart som möjligt, och att den har reparerats med delar av högsta kvalitet. Därför har alla våra tekniker flera års erfarenhet både med att reparera hårdvara, som en sprucken skärm eller dåligt batteri, samt dataräddning och fuktsanering, om olyckan verkligen skulle vara framme.

Oavsett ålder och modell på din iPhone, så gör vi allt för att se till att dina bilder och dokument inte går förlorade, och du spar pengar också, när vi lagar din iPhone istället för att du köper ny. Välkommen till oss, vi lagar alla iPhones med alla fel, och alla våra butiker har Drop-In! Se vår Kontaktsida för mer information, eller ring oss på 08-121 486 99.