Datorservice Avtal


Du är här: Tjänster  /  Datorservice Avtal

Betala mindre för datorservice som ger mer

En del datorer är som en gammal häst – trög i starten och ovillig att samarbeta. Vi erbjuder datorservice som förvandlar din dator till en kapplöpningshäst. Som certifierade experter med lång erfarenhet av de flesta systemen kan vi utföra allt från mindre optimeringar till komplicerade reparationer av mjukvarufel. Och detta oavsett datortillverkare. Spara tid genom att låta oss sköta din datorservice.

 

Vårt avtal pris på 299 kronor inkl. moms. för datorservice innefattar vanligtvis:

  • Installation av program eller annan utrustning
  • Borttagning av virus och spionprogram
  • Datorrensning
  • Kopiering av dina filer till extern media
  • Hjälp med fasta eller trådlösa nätverk
  • 90 dagars garanti på vår service

 

Följande ingår inte i vårt reparationspris: 1) Kostnad för komponenterna tex: Grafikkort, ljudkort, skärmar och ram minnen, 2) Kostnad för mjukvaran som vi installerar om du saknar licenser och 3) Hemkörning. Självklart kan vi hjälpa dig att hitta de bästa programmen och operativsystemen för just din dator.

 

Sättet vi jobbar på – bästa praxis

Ibland finns felet där man minst anar det. Istället för att du slösar tid på att gissa var problemet finns, så hittar vi det snabbt med vår noggranna felsökning. Därefter gör vi nödvändiga åtgärder och återställer sedan dina filer, såvida en säkerhetskopiering kunde göras innan reparationen.

Du vet väl om att vi har hemkörning för 199 kr? Du slipper då släpa din dator hit och vi lämnar tillbaka den när den är färdig, vanligtvis efter 1-3 arbetsdagar.

                      Laga din dator snabbt och enkelt med oss. Boka reparation online på vår sida, i vår app eller ring oss på 08-121 486 99

 

datorreparation android datorreparation iphone

Du vet väl om att vi har hemkörning för 199 kr? Du slipper då släpa din dator hit och vi lämnar tillbaka den när den är färdig, vanligtvis efter 1-3 arbetsdagar.